وبسایت گروه سوناسازان Art Persian building sauna فن و هنر ایران زمین www.healthsauna.ir
 
 
WWW.HEALTHSAUNA.IR
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به سایت گروه سوناسازان خوش آمدید جهت تماس با ما به شماره 09123240237 تماس بفرمایید . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
 
 
ساعت : ۳:٤٦ ‎ب.ظ
نویسنده : { فربد حیدری } Farbod Heidari
نظرات

سبک روستیک (Rustic ) ؛ طبیعت را به خانه بیاوریم .

سبک روستیک (Rustic ) طبیعت را به خانه بیاوریم(سبک روستیک در معماری طراحی داخلی ) 

گالری عکس

 سه نکته مهم درباره این دوران :

 سبک روستیک (Rustic ) طبیعت را به خانه بیاوریم(سبک روستیک در معماری طراحی داخلی )

 

1. خطوط ساده وسایل بسیار ساده و صاف بودند . 

2. عدم وجود ظریف کاری یعنی ساخت روستایی. روستیک 

3. طراحی وسایل برای خانه های کوچک یعنی وسایل هم دارای سایز کوچک بودند

 

فن و هنر ایران زمین

سبک روستیک (Rustic ) طبیعت را به خانه بیاوریم(سبک روستیک در معماری طراحی داخلی )

 

سبک روستیک؛ طبیعت را به خانه بیاوریم . Rustic

 

سبک روستیک (Rustic ) طبیعت را به خانه بیاوریم(سبک روستیک در معماری طراحی داخلی )

فضای روستیک در واقع طبیعت را به داخل خانه دعوت می‌کند و با استفاده از مواد و المان‌های طبیعی، دوری انسان امروز را از طبیعت به نوعی جبران کند.

 

 سبک روستیک (Rustic ) طبیعت را به خانه بیاوریم(سبک روستیک در معماری طراحی داخلی )

اگر می‌خواهید دکوراسیونی جذاب و دل‌انگیز داشته باشید آلبوم اصول دکوراسیون را ببینید.

زندگی، هر روز بیشتر به سمت کلان شهری پیش می‌رود و فضاهای اسکان انسانی هر روز بیش از دیروز حالت از پیش ساخته و غیر طبیعی به خود می‌گیرند.

 

 سبک روستیک (Rustic ) طبیعت را به خانه بیاوریم(سبک روستیک در معماری طراحی داخلی )

از این رو استفاده از مواد و المان‌های طبیعی در خانه می‌تواند تا حدی فضا را تلطیف و طبیعی کند و دوری انسان از طبیعت را به نوعی جبران کند. 

 


مثلا : استفاده از شاخه و پوست تنه درختان خشک شده ( عکس زیر در کارگاه فن و هنر ایران زمین تهیه شده ) ساخت چوب لباسی با شاخه درختان 

استفاده از شاخه و پوست تنه درختان خشک شده ( عکس زیر در کارگاه فن و هنر ایران زمین تهیه شده ) ساخت چوب لباسی با شاخه درختان

 سبک روستیک

سبک روستیک، سبکی از معماری و طراحی است که در آن از متریال‌ طبیعی استفاده می‌شود به‌ طوری که تا حد امکان از نظر فرم و بافت به طبیعت نزدیک باشند.

فضای روستیک در واقع طبیعت را به داخل خانه دعوت می‌کند و به فرد این امکان را می‌دهد که در داخل خانه مواد طبیعی خارج از خانه را به صورت بی‌واسطه پیدا کند از این رو این سبک بر بنیاد طبیعت و استفاده از مواد طبیعی و خام نهاده شده است و می‌کوشد احساس و الهامی از طبیعت را در فرد زنده کند. 

سبک روستیک؛ طبیعت را به خانه بیاوریم

 

سبک روستیک (Rustic ) طبیعت را به خانه بیاوریم(سبک روستیک در معماری طراحی داخلی )

سبک روستیک در معماری و طراحی داخلی بیشتر برای ویلا‌ها، عمارت‌های خارج از شهر در کوهستان و دشت و جنگل استفاده می‌شود؛ چرا که این گونه اسکان‌ها به خودی خود در طبیعت هستند و متریال در دسترس، خود به خود متریال سبک روستیک است. ولی لازم به‌ذکر است که به کار گیری این سبک که همواره بر فضایی بی‌غل و غش و بتیادین و بی‌واسطه صحه می‌گذارد، در فضای شهری هم خالی از لطف نیست و می‌تواند در روحیهٔ فرد تأثیر زیادی داشته باشد. 

 

رنگ در سبک روستیک

 

رنگ‌هایی که بیشتر در سبک روستیک استفاده می‌شوند، رنگ‌هایی بر گرفته از طبیعت هستند که شامل پوشش‌های گیاهی متفاوت زمین می‌باشند از جمله توتالیته‌های متفاوتی از سبز، قهوه‌ای، کهربایی و خاکستری و قرمز چرک. چنان چه مایلید از رنگ‌های زنده و اشباع نیز در فضا استفاده کنید شایسته است آن‌ها را در وسایل جانبی خانه بگنجانید نه در مواد اولیه مورد استفاده.

متریال در سبک روستیک

چوب

 

چوب از بنیادی‌ترین موادی است که در سبک روستیک استفاده می‌شود. هر چه چوب حالت طبیعی و خام تری داشته باشد، صحهٔ بیشتری بر فضاسازی محیط می‌گذارد. کاج از بهترین منابع است چرا که گره‌ها و خلل و فرج آن حالت طبیعی به محیط می‌بخشد. از دیگر درخت‌هایی که در سبک روستیک جلوهٔ بسیار دارد، تبریزی است. می‌توان از تنهٔ تیریزی به طور یک تکه به منظورهای متفاوت استفاده کرد.

 

از چوب می‌توان در طیف وسیعی از وسایل یک فضای روستیک استفاده کرد از جمله مبلمان، در و پنجره، کف، سقف و غیره. استفاده از تیرهای چوبی بلند در سقف، حالتی از خانه‌های قدیمی در دل طبیعت را زنده می‌کند که خود بیانگر این سبک است.

 

سنگ

از سنگ کوه و یا رودخانه می‌توان در جایگاه‌های متفاوتی در یک فضای روستیک استفاده کرد مثلاً می‌توان از آن شومینه ساخت و یا کف یا دیوار‌ها را با آن پوشاند. بافت نخراشیده و نا‌هموار سنگ تأثیر بصری بسیار قوی دارد که احساسی روستیک در فضا ایجاد می‌کند.

منسوجات

پارچه، چه در نقش پرده و چه برای پوشاندن مبلمان می‌بایست از اصول سبک روستیک یعنی سادگی، خام و طبیعی بودن پیروی کند. استفاده از پارچه‌های دست بافت که حالت صنایع دستی دارند، گزینهٔ بسیار مناسبی برای یک فضای روستیک است. استفاده از گلیم و جاجیم و پارچه‌های گونی بافت برای پوشش مبلمان و در جاهایی که نیاز به بافتی ظریف‌تر است، استفاده از کتان پیشنهاد می‌شود. فراموش نشود که چرم همواره گزینه‌ای مناسب از نظر بصری برای استفاده در فضای روستیک است چرا که احساسی برگرفته از طبیعت در فرد ایجاد می‌کند.

 

فلز

 

فلز چنان چه براق نباشد و جلوه‌ای مدرن و امروزی نداشته باشد می‌تواند در فضای روستیک به درستی بنشیند. استفاده از چراغ‌های قدیمی مشبک از جنس قلع و مس، اجسام تزیینی قلع اندود شده به خصوص دست ساز می‌تواند جلوه‌ای در خور توجه به فضای روستیک ببخشد.

 

به طور کلی سبک روستیک یادآور طبیعت است. با سرعت بالای زندگی امروز و دغدغه‌ها و نگرانی‌هایی که تبعاً به دنبال خود دارد، فضای خانه‌ای که الهام بخش طبیعت باشد و یادآور روزگار آرام و پر از صلح و صفای گذشته، بسیار شایسته و مقتضی حال است.

 

منبع پارسه گرد

 

 

فن و هنر ایران زمین


:: برچسب‌ها: معماری, چوب, روستیک, دکوراسیون چوب طبیعی