به جای ضخامت عایقها باید مقاومت حرارتی آنها را با یکدیگر مقایسه کرد
نکته مهم در انتخاب عایق میزان مقاومتی حرارتی آن است
یک کارشناس معماری گفت:
نکته مهم در انتخاب عایق میزان مقاومتی حرارتی آن است، چرا که هر قدر که این مقاومت بالاتر باشد حرارت کمتری از لایههای عایق عبور میکند و صرفهجویی بیشتری به همراه دارد، پس به جای ضخامت عایقها باید مقاوت حرارتی آنها را با یکدیگر مقایسه کرد.
صرفه اقتصادی عایق کاری نسبت به قیمت انرژی در ایران
"احد محمدی" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، با بیان این مطلب، اظهارکرد:
با توجه به اینکه در حال حاضر قیمت حاملهای انرژی بالا است پس میتوان نتیجه گرفت که عایقکاری
ساختمان امری مقرون به صرفه است و همچنین عایقبندی حرارتی در احداث ساختمان الزامی است.
فوائد اجرای اصولی و صحیح عایق کاری در ساختمان
وی تصریح کرد: برای ثابت نگه داشتن دمای ساختمانها در فصول مختلف با صرفهجویی انرژی کمتر راه کارهای مفیدی وجود دارد از آن جمله رعایت اصول صحیح عایقکاری بخشهای گوناگون ساختمان و همچنین جلوگیری از ورود هوای بیرون به داخل ساختمان میباشد.
نقش عایق بندی در حفظ انرژی
محمدی ابراز کرد:
عایقکاری نقش بسیار مهمی در گرم نگه داشتن ساختمان در فصل زمستان و خنک نگه داشتن آن در فصل تابستان دارد و به کمک یک عایقکاری میتوان یک خانه را در زمستان گرمتر و در تابستان خنکتر نگه داشت و به این ترتیب علاوه بر کم شدن مصرف انرژی، منابع اولیه برای استفاده آیندگان حفظ میشود.
این کارشناس معماری به راههایی برای کاهش اتلاف انرژی اشاره کرد و افزود: استفاده از قابهای PVC یا آلومینیومی دو جداره، استفاده از پنجرهها یا شیشههای دوجداره را میتوان از راهکارهایی برای کنترل اتلاف انرژی دانست. گفتنی است، دیوارها حدود 35 درصد از انرژی داخلی ساختمان را هدر میدهند و میتوان برای جلوگیری از این اتلاف از عایقهای حرارتی در داخل و خارج به جای آجرهای توپر از سفال استفاده کرد، چرا که تبادل حرارتی کمتری دارد و همچنین با سفید کردن دیوارهها خارجی میتوان از جذب انرژی گرمایی جلوگیری کرد و باید گفت که تبادل دمایی دیوارههایی از داخل عایقبندی شده سریعتر میباشد، ولی دیوارههای عایقبندی شده از خارج میتوانند نقش بهتری در حفظ انرژی داخل اتاق داشته باشند، بنابراین تغییرات دما در داخل اتاق کمتر خواهد بود.
جلوگیری از اتلاف انرژی در سقفها و پنجرهها
محمدی در ادامه به روشهایی اشاره کرد که دستاورد آن جلوگیری از اتلاف انرژی در سقفها و پنجرهها است، به طوری که وی استفاده از عایقهای حرارتی در زیر و روی سقف و استفاده از سقفهای دو پوش با لایه هوا در وسط آن را بخشی از این روشها دانست.
بتونه و درزگیری برای عایق بندی شیشه ، درب ، چهارچوب
لازم به ذکر است، افراد میتوانند برای عایقکاری صوتی و حرارتی دربها و پنجرهها را با بتونه، درزگیر یا لایههای پلاستیکی درزگیری کنند و با کمی سرمایهگذاری جهت درزگیری و هوابندی میتوانند هزینههای گرمایشی منزل خود را 2 تا 3 برابر کاهش دهند.
منبع »: ایسنا
گرداوری گروه فن و هنر ایران زمین
سایت جامع پیمانکاران
لینک مطلب : http://buildingservices.persianblog.ir/post/926/