وبسایت گروه سوناسازان Art Persian building sauna فن و هنر ایران زمین www.healthsauna.ir
 
 
WWW.HEALTHSAUNA.IR
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به سایت گروه سوناسازان خوش آمدید جهت تماس با ما به شماره 09123240237 تماس بفرمایید . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
 
 
ساعت : ٤:۳٢ ‎ق.ظ
نویسنده : { فربد حیدری } Farbod Heidari
نظرات

بزرگداشت چهره ماندگار معماری کشور برگزار شد

همشهری آنلاین:

بزرگداشت چهره ماندگار عرصه معماری و عضو پیوسته فرهنگستان هنر، سید باقرآیت‌الله زاده شیرازی در مجموعه هنر پژوهی نقش جهان برگزار شد.

 

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فرهنگستان هنر، بزرگداشت دکتر شیرازی به همت موسسه فرهنگی ایکوموس ایران (( شورای بین‌المللی بناها و محوطه‌های تاریخی )) و با همکاری مرکز هنرپژوهی نقش جهان وابسته به فرهنگستان هنر، عصر سه‌شنبه سی و یک مرداد در این مرکز برگزار شد.

 

در این نشست محمد حسین فرهنگی درباره زنده یاد سید باقر آیت‌الله‌زاده شیرازی، فرهاد نظری درباره «مرمت تاریخچه دامغان: دگرگونی طرح و چهره مسجد»، محمد‌رضا ملک‌لو درباره (( مستندسازی و تهیه طرح حفاظت و مرمت ایوان غربی تخت سلیمان (ایوان خسرو )) و فرهاد تهرانی، آتوسا مهرتاش و فاطمه دوار درباره ( ایران در زمان پاسکاکست ) سخنرانی کردند.

 

زنده یاد شیرازی بعد از بیش از چهل سال تلاش خستگی ناپذیر، صادقانه و با اخلاص برای حفظ و احیای هویت دینی و ملی ایران در روز یکشنبه بیست و هشتم مردادماه هزار و سیصد و هشتاد و شش سبکبار و آسوده خاطر به دیار باقی شتافت.

==============

 

در پنجاه و ششمین گفتمان هنر و معماری:

حافظه تاریخی شهرسازی تهران مورد بررسی قرار می‌گیرد

همشهری آنلاین:

پنجاه و ششمین گفتمان هنر و معماری به همت انجمن مفاخر معماری ایران با عنوان (( حافظه تاریخی تهران )) در سرسرای نور موزه هنر امام علی (ع) برگزار می‌شود.

 

به گزارش ایلنا، در این نشست شهلا اعزازی، محمدمنصور فلامکی، محمدعلی اینانلو، مجید ابهری، آلبرت کوچوئی و یزدان هوشور روز چهارشنبه۲۹ شهریورماه، ساعت شانزده تا نوزده در مورد تاریخ شفاهی تهران معاصر سخن می‌گویند که با نمایش فیلمی مستند همراه خواهد بود.

 

حافظه پژوهی و تکیه بر اطلاعات شنیداری ، نوعی از شیوه‌های پژوهش تاریخ است و می‌تواند بخش مهمی از شناخت و معرفی فرهنگ و دانش بشری باشد.

 

حافظه پژوهی به عنوان منبع مهم انتقال اطلاعات دانش، مورد بهره برداری قرار می‌گیرد و متن تاریخ را مبتنی بر گفت‌و‌گو، دیالوگ ، مباحثه و مناظره به دست می‌دهد.

 

در ایران، به ویژه در سال‌های بعد از انقلاب، تکنیک ضبط و قابلیت دسترسی آسان به آن موجب شد که بسیاری از خاطرات و دیده‌ها توسط افراد و شخصیت‌ها بازگو و حفظ شود، به خصوص از اواسط سال هزار و سیصد و شصت و سه 1363 که در مرکز مطالعات خاورمیانه‌ای دانشگاه هاروارد، پروژه‌ای با عنوان تاریخ شفاهی ایران راه اندازی شد، موجب گردید به تدریج چه در خارج از کشور (توسط بخش‌های خصوصی) و چه در داخل نهادهای دولتی به جمع آوری منابع شفاهی در مورد تاریخ معاصر ایران پرداخته شود که البته به دلایل گوناگون، بسیار محدود و بیشتر حول مسائل سیاسی و اجتماعی بوده است.

 

انجمن مفاخر معماری ایران با همکاری مرکز اسناد ملی از سال هزار و سیصدو هشتاد و پنج ۱۳۸۵ اقدام به تهیه آرشیو و تاریخ شفاهی معماری و شهرسازی معاصر ایران نمود.

 

بسیاری از مباحثی که مورد گفت‌و‌گو قرار گرفته است ، توانسته زیر بنای پژوهش و دستیابی به الگوی مناسب برای تدوین تاریخ معماری و شهرسازی معاصر ایران باشد.

 

به‌‌ همان میزان که طراحان و شهرسازان در شکل گیری شهر‌ها موثرند ، مدیران شهری ، تصمیم سازان و تصمیم گیران اقتصادی و سیاسی کشور و حتی مردم عادی در این مورد تاثیرگذار می‌باشند و حافظه تاریخی در نحوه و چگونگی این تاثیرات به قضاوت می‌نشیند.

 

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این برنامه می‌توانند به موزه هنرامام علی (ع) واقع در خیابان ولی عصر (عج)، روبروی بزرگراه نیایش، بلوار اسفندیار، شماره ۳۵ مراجعه و یا با شماره ۲۲۰۲۴۸۴۸ تماس بگیرند.

====================

معماران ایرانی برنده جایزه بین‌المللی شیکاگو

 

معماری- یک بنای ایرانی برنده جایزه بین‌المللی معماری شیکاگو شد.

 

طرح آپارتمان دانیال از میان هزار و هشتصد طرح ارسال شده به‌عنوان طرح برتر شناخته شد.

 

این طرح توسط دفتر معماری تداوم پویا و با همکاری حمیدرضا رزم‌آریا، طراحی و اجرا شده است.

 

این جایزه هر سال توسط موزه هنر شیکاگو با همکاری مرکز هنر و معماری و شهرسازی اروپا برگزار می‌شود.

=======================

تصاویر خانه‌ای از جنس ذرت
شرکت کشاورزی سنت آندره‌لنگ پناهگاه مدور و یکپارچه‌ای را طراحی و بنا کرده‌است که در دیواره‌های آن از توده‌های ذرت استفاده شده‌است.

حفره در سقف

حفره سقف این خانه منبع اصلی نور آن را تشکیل می‌دهد

خانه مدور

ساختار مدور این خانه امکان می‌دهد نور روز از تمامی دیوار‌های آن به درون بیاید

خانه‌ای از جنس ذرت

ساخت این خانه کمتر از یک ماه زمان نیاز دارد

چراغ خورشیدی

چرخه روزانه شرق به غرب خورشید نور مورد نیاز بخش‌های مختلف خانه را تامین می‌کند

سایت سونا


:: برچسب‌ها: هنر معماری, اخبار و خبر روز