به
طور
خلاصه
در
این
مطلب
درباره
مقاوم
سازی
ساختمانهای
قدیمی
،
بتنی
،
اسکلت
فلزی
میخوانید . در
بخش
دوم
درباره
کلاس
آموزشی
اخلاق
معماری؛
امروز
و
اینجا
اطلاع
رسانی
شده
که
تا
سی
مهرماه
مهلت
دارد
. با
تشکر
از
توجه
شما
فربد
کارگاه آموزشی اخلاق معماری؛ امروز و اینجا برگزار میشود
پژوهشکده هنر کارگاه آموزشی { اخلاق معماری؛ امروز و اینجا } را ویژه دانشجویان معماری و شهرسازی برگزار میکند.
این پژوهشکده با هدف ارتقاء و تقویت دانش نظری دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای معماری و شهرسازی ، دوره آموزشی { اخلاق معماری ؛ امروز و اینجا } را با حضور دکتر سید حسین معینی برگزار میکند.
این دوره آموزشی در چهار جلسه از ابتدای آبان ماه سال جاری در روزهای سه شنبه از ساعت هفده برگزار خواهد شد.
پژوهشکده هنر در پایان این دوره آموزشی به شرکتکنندگان ، گواهی شرکت در دوره اعطا خواهد کرد.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبتنام در این دوره آموزشی میتوانند از روز دهم تا سی مهرماه با پژوهشکده هنر به شمارهها ۲-۶۶۹۵۶۱۹۰ تماس بگیرند یا به آدرس تهران، خیابان ولیعصر (عج)، بالاتر از تقاطع امامخمینی (ره)، نبش کوچه شهید حسن سخنور، شماره بیست و نه مراجعه کنند.
=================================
جلسات مجازی اسکیس در وبلاک زیر درحال شروع میباشد برای پی گیری ار لینک زیر پی گیری کنید .
آموزش طراحی
===============
مقاوم سازی ساختمان در برابر زلزله
منبع : همشهری
مقاوم سازی در مورد ساختمان های بسیار قدیمی که عمدتاً متشکل از دیوار باربر و بعضاً همراه با یک نیمه اسکلت فلزی هستند به علت هزینه های بالا و مشکلات اجرائی اگر محال نباشد به غیرممکن نزدیک است.
مقاوم سازی در مورد ساختمانهای نیمه قدیمی و بعضاً جدیدتر، که به صورت اسکلت بتنی اجرا شده، به علت پوشش میلگرد در داخل بتن و عدم دسترسی آسان به آن و عدم وجود مصالحی که به راحتی به بتن اتصال یابد، تشخیص موارد ضعف و همچنین مقاومسازی آن بسیار مشکل بوده و اجرای ورق و پروفیل فلزی جوشکاری شده روی اسکلت بتنی به صورت وصله و پینه راهگشا نخواهد بود ، هرچند در کیفیت و مقاوم بودن بتن مصرفی نیز باید جداً شک نمود.
درعکس زیر میتوانید موارد مشابه که توسط{ فربد مدیر سایت } عکس برداری شده را ببینید . متاسفانه این روال چند سالیست که به عناوین مختلف انجام میشود
در ساختمان های اسکلت فلزی به علت ماهیت آن ، اجرای مقاومسازی عملیتر است ، لیکن به دلیل هزینه زیاد و تخریب قسمتهای زیادی از نازک کاری و سفتکاری برای دسترسی به تیرها و ستونها و اتصالات ، و همچنین چند واحدی بودن ساختمانها و عدم حصول توافق هماهنگ در این مورد بین مالکین واحدها ، معمولاً از اجرای آن اجتناب میورزند ، و در صورت اجرا نیز رسیدن به یک نتیجه ایدهآل ممکن نمیباشد .
در این گونه موارد ، گزینه بهتر، تخریب و نوسازی کامل ساختمان میباشد . به هرحال وضعیت فونداسیون و مقاومت آن در برابر نیروی زلزله نیز باید بررسی گردد
بنابر مطالب فوق الذکر، مقاوم سازی در مورد ساختمان های خصوصی ، عملاً در سطح کلان مطرح نمیباشد و ساختمانهای عمومی ، مخصوصاً مدارس و بیمارستانها ، حائز اهمیت بیشتری هستند .
به طور مثال اگر زلزله نسبتاً شدید در ساعت یازده صبح اتفاق بیفتد در ساختمانهای مسکونی قدیمی که عمدتاً به صورت دو طبقه مسکونی میباشند، تعداد 4 الی 5 نفر ساکن هستند در حالیکه در یک مدرسه بین سیصد الی هشتصد نفر در حال تحصیل میباشند و چنین اتفاقی در اینگونه ساختمانها، فاجعه جبرانناپذیری را در پی خواهد داشت. پایان مطلب