وبسایت گروه سوناسازان Art Persian building sauna فن و هنر ایران زمین www.healthsauna.ir
 
 
WWW.HEALTHSAUNA.IR
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به سایت گروه سوناسازان خوش آمدید جهت تماس با ما به شماره 09123240237 تماس بفرمایید . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
 
 
ساعت : ۸:۳۳ ‎ب.ظ
نویسنده : { فربد حیدری } Farbod Heidari
نظرات

آذر ۱۳۹۰

 

اولین و محبوب ترین مرورگر جهان مدام است ؟ موزیلا ٰ اینترنت اکسپلوررٰ اپرا ٰ یا گوگل چروم نظر شما چیست ؟

 

بهتر است این مقاله را از منبع مهر بخوانیم

محبوبترین مرورگرهای جهان معرفی شدند

آمارهای جدید نشان می دهند مرورگر گوگل کروم با غلبه بر مرورگر موزیلا فایرفاکس به دومین مرورگر محبوب جهان تبدیل شده است

به گفته :

سایت جامع پیمانکاران و نیازمندیهای ایران

 


به گفته دین هاچامویچ، مدیر ارشد اینترنت‌اکسپلورر، ویژگی شتاب‌دهندگی با سخت‌افزار سبب شده که از توان‌های محاسباتی که تاکنون بی‌استفاده مانده بود، به روشی استفاده شود که از دیگر فناوری‌های تقویت مرورگرها مفیدتر باشد. برای مثال، کلاینت داخلی گوگل برای استفاده مستقیم از پردازنده کامپیوتر و WebGL موزیلا برای گرافیک سه‌بعدی شتاب یافته‌اند.

هاچامویچ در گفتگویی بعد از سخنرانی سینوفسکی گفت: «این، ارتقایی مستقیم برای استفاده همگانی از شبکه در مقیاس هر روزه است. تولیدکنندگان شبکه کاری را می‌کنند که پیش از این انجام داده بودند، تنها با این تفاوت که آنها اکنون می‌توانند مستقیما به سخت‌افزار گرافیکی کامپیوتر دسترسی داشته باشند تا کارهای متنی و گرافیکی خود را بهتر انجام دهند

 

 

پایگاه StatCounter این مرورگر تازه کار که تنها سه سال از آغاز فعالیتش می گذرد در مقایسه با فایرفاکس که 25.2 درصد از سهام بازار جهانی را به خود اختصاص داده، 25.7 درصد از سهام بازار جهانی را در اختیار دارد.

 

مرورگر اینترنت اکسپلورر همچنان با در اختیار داشتن 40.6 درصد از سهام جهانی در بازار مرورگرها رتبه اول را تحت تسلط خود دارد، اما انتظار می رود کروم همچنان به توسعه خود ادامه داده و این شکاف را از بین ببرد.

 

گوگل کروم در بریتانیا نیز رتبه دوم محبوبترین مرورگرها را به دست آورده که البته نسبت به میانگین جهانی رتبه ای پایین تر را در اختیار دارد. در حال حاضر در حدود 42.8 درصد از کاربران از مرورگر مایکروسافت استفاده می کنند. در ایالات متحده میزان سهام مایکروسافت 50.7 درصد است در حالی که کروم 17.3 درصد را در اختیار دارد و هنوز تا غلبه بر مرورگر فایرفاکس راه طولانی در پیش رو دارد.

 

گوگل با تاخیر نسبتا زیاد و در دسامبر سال 2008 وارد کارزار مرورگرها شد اما به سرعت و با کمک گرفتن از انطباق موتور جستجوی گوگل بر روی خانه اصلی مرورگر کروم، تبلیغات تلویزیونی و بیلبوردی به سرعت شهرت پیدا کرد. همچنین گفته می شود سرعت بالای این مرورگر یکی از برتری های غیر قابل رقابت بر دیگر مرورگرهای موجود به شمار می رود.

 

بر اساس گزارش سی نت، در حال حاضر تمامی توسعه دهندگان مرورگر در پی افزودن سازگاری HTML5 به مرورگرهای خود هستند. این استاندارد جدید وب شیوه های جدید استفاده از ویدیو و عناصر تعاملی در صفحات را شامل شده و انتظار می رود در تعداد وب سایتهای فعال تغییری قابل توجه به وجود آورد.

 

منبع: مهر

-------------------------------------------------------

9 اینترنت‌اکسپلورر از یک دیدگاه دیگر :

 

مایکروسافت، با اعلام رسمی آغاز پروژه مرورگر اینترنت‌اکسپلورر 9 و داغ‌تر کردن رقابت مرورگرهای اینترنتی، نشان داد که می‌خواهد پیشگامی خود را در عرصه مرورگرها مجددا به دست آورد.

اینترنت‌اکسپلورر شاید کماکان مرورگر برتر دنیای شبکه باقی مانده باشد، ولی از وقتی که مایکروسافت توانست در دهه 1990 / 1370، نت‌اسکیپ را از عرصه رقابت محو کند، هیچ گاه نشانی از یک فناوری برتر را به خود ندیده است.

 

این امر فرصت را در اختیار رقبای این شرکت قرار داد تا شکوفا شوند، به خصوص فایرفاکس بنیاد موزیلا که هم‌اکنون تقریبا یک‌چهارم کاربران دنیای اینترنت از آن استفاده می‌کنند، و البته سافاری اپل که اکنون علاوه بر سیستم عامل‌ OS X مکینتاش، بر روی ویندوز نیز به خوبی اجرا می‌شود. هم‌چنین کروم گوگل را نباید از یاد برد که در نظر دارد شبکه را سریع‌تر و تبدیل به بنیان بهتری برای کاربری‌ها کند!

با این وجود، مایکروسافت دوباره منابع مالی و پژوهشی خود را به سوی اینترنت‌اکسپلورر سرازیر کرده و در کنفرانس سازندگان متخصص این شرکت در لس‌آنجلس، بعضی از میوه‌های این آزمایشگاه را به نمایش درآورد. استیون سینوفسکی، رئیس قسمت ویندوز این شرکت، توانایی‌های متنی و گرافیکی شتاب‌گرفته سخت‌افزاری اینترنت‌اکسپلورر 9 را به نمایش گذاشت.

به گفته دین هاچامویچ، مدیر ارشد اینترنت‌اکسپلورر، ویژگی شتاب‌دهندگی با سخت‌افزار سبب شده که از توان‌های محاسباتی که تاکنون بی‌استفاده مانده بود، به روشی استفاده شود که از دیگر فناوری‌های تقویت مرورگرها مفیدتر باشد. برای مثال، کلاینت داخلی گوگل برای استفاده مستقیم از پردازنده کامپیوتر و WebGL موزیلا برای گرافیک سه‌بعدی شتاب یافته‌اند.

هاچامویچ در گفتگویی بعد از سخنرانی سینوفسکی گفت: «این، ارتقایی مستقیم برای استفاده همگانی از شبکه در مقیاس هر روزه است. تولیدکنندگان شبکه کاری را می‌کنند که پیش از این انجام داده بودند، تنها با این تفاوت که آنها اکنون می‌توانند مستقیما به سخت‌افزار گرافیکی کامپیوتر دسترسی داشته باشند تا کارهای متنی و گرافیکی خود را بهتر انجام دهند».

اما چرا مایکروسافتی‌ها تا این حد خود را به دردسر می‌اندازند؟ خلاصه بگوییم، برای این‌که تجارت ویندوز را زنده و رو به رشد نگاه دارند. هاچامویچ می‌گوید: «هدف ما در ساختن یک مرورگر بهتر برای مصرف‌کنندگان و برای همه، این است که آنها مصرف‌کنندگان ویندوز هستند. این دلیل اصلی این کار است».

او توضیح بیشتری در این مورد نداد، ولی باید توجه کرد که بخش رو به رشدی از تجارت مایکروسافت از طریق خدمات آنلاین آن مانند بینگ، ویندوز لایو و هم‌اینک آفیس 2010 است. هاچامویچ می‌گوید: «ما می‌خواهیم مرورگر بهتری بسازیم تا تمام سایت‌های اینترنتی بتوانند از تجربه بهتری بهره ببرند».

داغ کردن رقابت

به گفته سینوفسکی، مایکروسافت کار بر روی اینترنت‌اکسپلورر 9 را تنها سه هفته پیش آغاز کرده، ولی نشانه‌های کاملا آشکاری وجود دارد که شرکت دوباره به مرورگر خود علاقه‌مند شده است.

هنگامی که در اوایل سال جاری، اینترنت‌اکسپلورر 8 عرضه شد، ویژگی‌های خیره‌کننده امنیت و حریم خصوصی را با خود آورد، و در تغییر مسیر چشمگیری که تولیدکنندگان محتوای شبکه اهمیت آن را به خوبی درک می‌کنند، تلاش کرده است تا از استانداردهای متفاوت شبکه مانند HTML وCascading Style Sheets پیروی کند.

مدتی بعد از آن، مایکروسافت در ماه آگوست / مرداد به استانداردهای HTML پیوست و در اوایل ماه جاری، مایکروسافت بیش از ده نفر از اعضای گروه تولید اینترنت‌اکسپلورر را به جلسه کنسرسیوم شبکه جهانی وب (WWWC یا W3C) اعزام کرد.

آدریان بیتمن، از مدیران برنامه مایکروسافت که در تلاش‌ها برای استاندارد نیز شرکت دارد، انگیزه‌های مایکروسافت را از این اقدام این‌گونه تشریح می‌کند: «ویژگی‌های با کیفیت بالایی که قابلیت تعامل بین مرورگرها را ارتقا می‌بخشند، بسیار مهمند. هدف ما این است که کمک کنیم این اطمینان حاصل شود که این استانداردهای جدید برای تولیدکنندگان وب به خوبی کار می‌کنند و در ویرایش‌های بعدی اینترنت‌اکسپلورر نیز به خوبی کار خواهند کرد».

این دیدگاه، مانند نغمه موسیقی برای گوش‌های برنامه‌نویسانی است که تلاش می‌کنند مطمئن شوند سایت‌هایی که می‌سازند، با تمام اعضای گروه رو به گسترش مرورگرها در شبکه سازگاری دارند.

شتاب سخت‌افزاری

سیستم شتاب‌دهندگی اینترنت‌اکسپلورر 9 با به کار گرفتن واسط Direct2D مایکروسافت به جای GDI (واسط تجهیز گرافیکی) کار می‌کند. واسط Direct2D یک راه دسترسی عمومی برای نرم‌افزارها فراهم می‌کند تا بتوانند از شتاب‌دهنده سخت‌افزاری کارت‌های گرافیک استفاده کنند و اینترنت‌اکسپلورر نیز از همین امکان بهره خواهد برد.

هاچامویچ که از این فناوری استفاده می‌کند، می‌گوید: «این سطح کاملا متفاوتی از عملکرد است، می‌توان آن‌را به تفاوت بین دیدن یک انیمیشن پیکسار یا بازی ایکس‌باکس در مقابل ویدیوهای یک کامپیوتر قدیمی تشبیه کرد».

دایرکت.تو.دی هم‌چنین از فناوری Sub Pixel Positioning استفاده می‌کند که می‌تواند متن را روی صفحه یکنواخت‌تر نمایش دهد. این کار خستگی چشم را کم خواهد کرد.

در یک ویدیوی تبلیغاتی برای فناوری Direct2D، مایکروسافت تاثیر شتاب‌دهندگی را روی یک وب‌سایت مبتنی بر نقشه نشان داد. کریستین فورتینی از تولیدکنندگان محصولات گرافیک مایکروسافت در این ویدیو می‌گوید که در حین حرکت روی تصویر به یک سو یا سوی دیگر، «نقشه به راحتی و همراه با حرکت موس جابجا می‌شود».

فناوری قدیمی با استفاده از 50 تا 60 درصد از توان پردازنده، تصویر با نرخ 5 تا 10 فریم در ثانیه به‌روز می‌کرد، درحالی‌که به ادعای هاچامویچ با استفاده از روش Direct2D، نرخ فریم‌ها به 40 تا 60 فریم در ثانیه افزایش و مصرف سی.پی.یو به شدت کاهش می‌یابد.

هاچامویچ رویکرد آتی مایکروسافت را همانند امروز، کاملا مناسب و سازگار با شبکه می‌داند. بر خلاف کلاینت داخلی و WebGL، این سیستم نیازی به مهارت‌های جدید برنامه‌نویسی برای طراحان محتوای شبکه ندارد.

هاچاموچ می‌گوید: «وب‌سایت‌ها نیازی به این ندارند که رفتار و کدگذاری خود را به شیوه متفاوتی تغییر دهند تا بتوانند از مزایای فناوری Direct2D بهره ببرند. با تعداد زیادی از فناوری‌های دیگر، این نیاز به حجم زیادی از کار و زمان خواهد داشت تا یاد بگیریم که چگونه یک کار را به شیوه‌ای متفاوت انجام دهیم. چنین چیزی الزاما یک نوع تعاملی و سازگار با دیگر انواع و استاندارد نخواهد بود؛ چنین محصولی فقط متعلق به یک فروشنده خاص خواهد بود. ما توانایی اجرای برنامه‌های تعاملی مانند سی.اس.اس را وارد سیستم خود می‌کنیم، چیزهایی که تولیدکنندگان از آنها استفاده می‌کنند و انتظار دارند که همه جا کار کنند و تلاش می‌کنیم آنها را بهتر کنیم».

او به این اشاره نکرد که آیا مایکروسافت بعضی از استانداردهای وب را برای گرافیک بهتر مانند کانواس پوشش می‌دهد یا نه، ولی او گفت که فناوری نمایش جدید تا حد وسیعی به هر فناوری گرافیکی که اینترنت‌اکسپلورر پوشش می‌دهد، کمک می‌کند. او می‌گوید: «هنگامی که ما بالای این زیرساخت فوق‌العاده پرقدرت گرافیک ایستادیم، تمام کاربری‌های گرافیکی که ما داریم نیز این را خواهند داشت».

و به رغم این‌که مایکروسافت مشخصا به آن اذعان نکرده، الیوت گراف، ویراستار فنی پیشروی اینترنت‌اکسپلورر در حال کمک کردن برای ویرایش واسط کانواس در گروه W3C است.

قسمت دردناک کار در استفاده از اینترنت‌اکسپلورر، پوشش کامل از تمام استانداردها است. در آزمایش Acid3، اینترنت‌اکسپلورر 8 تنها توانست 20 امتیاز از 100 امتیاز ممکن را کسب کند. اینترنت‌اکسپلورر 9 در حال حاضر به امتیاز 32 رسیده و این امتیاز همچنان در حال افزایش است! دست‌کم این ادعایی است که هاچامویچ در وبلاگ خود مطرح کرده است.

جاو ااسکریپت سریع‌تر

شتاب‌دادن یک وجه عملکردی است که مایکروسافت بر روی آن متمرکز شده است. دیگری اجرای جاوا اسکریپت است، زبان برنامه‌نویسی سان‌مایکروسیستمز که به طور گسترده‌ای در شبکه برای هر کاری استفاده می‌شود، از کارهای کوچک گرفته تا کاربری‌های کاملا آنلاین و پیچیده‌ای مانند جی‌میل و گوگل‌داکز.

در یک ویدیوی دیگر مایکروسافت، جان مونتگومری، رئیس گروه سازگاری و ابزارهای مرورگر اینترنت‌اکسپلورر، نشان داد که این مرورگر تمام مولفه‌های آزمایش سرعت جاوا اسکریپت سان اسپایدر را با موفقیت پشت سر می‌گذارد.

مونتگومری می‌گوید: «ما این کارها را خیلی سریع‌تر از اینترنت‌اکسپلورر 8 انجام می‌دهیم. ما در اوایل فرایند تولید قرار داریم. هنوز چیزهای زیادی وجود دارند که می‌توانیم از این موتور جستجوگر بیرون بکشیم، ولی ما این کار را خیلیبهتر از آن‌چه تاکنون بود، انجام می‌دهیم».

ولی هاچامویچ یادآور می‌شود که جاوا اسکریپت تنها مشکل مرورگرها نیست. حتی به رغم این‌که این روزها موتورهای جاوا اسکریپت آن‌قدر اهمیت دارند که به نام‌های تجاری مانند V8 کروم، TraceMonkey فایرفاکس، نیتروی سافاری، فوتارک و کاراکان اپرا اعتبار ببخشند؛ مایکروسافت ترجیح می‌دهد که 9 وجه دیگر عملکرد مرورگر را نیز مد نظر قرار دهد.

هاچامویچ در وبلاگش، در مطلبی راجع به اینترنت‌اکسپلورر 9 نشان می‌دهد که چگونه گستره‌ای از کارها (دو سایت متفاوت خبری و دو کاربری مجزا در ویرایش آنلاین اکسل مایکروسافت) بخش‌های متفاوتی از این مرورگر را آزمایش می‌کنند.

او می‌گوید: «کاری که ما در مورد عملکرد انجام می‌دهیم شامل سیستم‌های زیادی در مرورگر می‌شود. با توجه به این‌که این موتورهای اسکریپت همگرا شده‌اند و تقریبا عملکرد مشابهی دارند، می‌توان فهمید که تمام زیرسیستم‌های دیگر از اهمیت بیشتری برخوردار می‌شوند. شما نیاز به این دارید که 9 بخش دیگر مرورگرها هم به خوبی کار کنند

».

================================================

این هم تکه آخر از مقاله بهترین مرورگر جهان

 

ما صدای «شما» را شنیدیم!

 

این گزیده‌ای است از نوشته‌ای که بلیک راس (یکی از دو پایه‌گذار اصلی مرورگر فایرفاکس) حدود دو سال پیش در وبلاگ خودش نوشته است. عنوان نوشته‌ی اصلی این است: چگونه بدون آن که گوش کنیم بشنویم.

 

اگر مایکروسافتیها «اینترنت اکسپلورر» را به حال خود رها نکرده بودند خلأی برای پر کردن ایجاد نمی‌شد، لازم نمی‌شد کسی برای حل مشکل نارضایتی کاربران تلاش کند و ما احتمالاً پروژه‌ی فایرفاکس را آغاز نمی‌کردیم.

 

اما آنها اینترنت اکسپلورر را به حال خود رها کردند. مایکروسافت برای مدت چهار سال مرورگری را که میلیونها نفر به آن اعتماد کرده بودند در برابر هجوم پنجره‌های تبلیغاتی ناخواسته، ویروسها و نرم‌افزارهای جاسوسی به حال خود رها کرد. …

 

حالا وقتی من در صفحه‌ی اول سایت اینترنت اکسپلورر ۷ شعار «ما صدای شما را شنیدیم» را می‌بینم عصبی می‌شوم. چرا که می‌دانم «شما» واقعاً شما نیستید! … نمی‌توانید شما باشید! چرا که شما طی این سالها مشکلات خود را گفتید، اما کسی حرفهای شما نشنید. این شما نیستید، بلکه این «ما» هستیم! این ما هستیم: فایرفاکس، سافاری، اپرا، فلاک و مکستون! صدایی که مایکروسافتیها می‌شنوند صدای چکه چکه کردن انبان سهم مایکروسافت از بازار مرورگرهاست!

============================================

(با تشکر از توجه شما سایت پیمانکاران و نیازمندیهای ایران ٰ فراموش نکنید ماهم اینجاییم و برای شغل ٰ محصول یا خدمات خود میتوانید به ما اعتماد کنید . شما میتوانید آگهی ٰ بنر ٰ تبلیغات متنی یا تصویری خود را به راحتی در سایت پیمانکاران درج نمایید ٰ شما صاحب یک پنل کاربری میشوید ٰ به وسیله این پنل میتوانید بینهایت آگهی و مطلب را در اینترنت به اتراک بگذارید و مطمئنا خیلی زود نتیجه خواهید گرفت ٰ ٰ سایت ما بهترین هارا برای شما انجام میدهد ٰ ما به خاطر تبلیغات شما ما هیانه تبلیغات گوگل را برای سایت خریداری میکنیم و مدام در حال معرفی به انجمن ها و مراجع اینترنتی هستیم ٰ تا بتوانیم سهم خودمان یعنی دیده شدن شما را درست انجام داده باشیم . سایت جامع پیمانکاران و نیازمندیها و آگهی ایرانیان همیشه کنار شما است .)

 


:: برچسب‌ها: گالری عکس