وبسایت گروه سوناسازان Art Persian building sauna فن و هنر ایران زمین www.healthsauna.ir
 
 
WWW.HEALTHSAUNA.IR
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به سایت گروه سوناسازان خوش آمدید جهت تماس با ما به شماره 09123240237 تماس بفرمایید . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
 
 
سونای بخار قسمت پنجم
نوشته شده در چهارشنبه ٩ آذر ۱۳٩٠
ساعت : ۱۱:٥٦ ‎ب.ظ
نویسنده : { فربد حیدری } Farbod Heidari
نظرات

برای شستشوی دیگ بخار چه  باید کرد ؟ چرا دیگ های بخار رسوب میگیرند؟ هر چند وقت باید دستگاه های مولد بخار را سرویس کرد ؟

سونای بخار و لوازم و تجهیزات سونا ٰ هیتر ٰ کوره ٰ دیگ

از آنجاکه به علت سختی آب و رسوب گرفتن دیگ ٰ باید هر چند وقت یک بار دیگ بخار را رسوب زدایی کرد . مراحل آن را  بصورت فهرست برایتان درج میکنم . در آول خدمتتان عرض کنم امروزه تمام دیگها اتوماتیک هستند . و بعد از هر بار مصرف آب مصرف شده را تخلیه می کند ٰ و برای تولید بخار دوباره آب تازه به آن  وارد میشود . دیگهایی که مجهز به چنین سیستمی نیستند باید هر چند وقت یکبار بصورت دستی تخلیه شوند که  در کتاب آقای مهندس رامین تابان به عنوان دشوار ترین قسمت سرویس سونا از آن یاد شده است .  در قسمت قبلی  درج کرده بودم که مدت تعویض و رسوب زدایی دیگ بستگی به سختی آب و ساعت کار دستگاه دارد . در حالت خوب با آب فیلتر شده هر دوازده  ماه یکبار این عمل را انجام میدهند.

روالی که باید انجام شود به ترتیب  :

1- دیگ را خاموش کنید تا به خوبی سرد شود .  2 - دستگاه را روشن کنید تا آب در آن به جریان درآید  3- شیر تخلیه را باز کنید . 4- صبر کنید آب برای مدت زمان 10 دقیقه در داخل سیستم گردش کند .  5- سیستم را خاموش کنید . 6 - با قطع شدن جریان آب ٰ‌شیر تخلیه را ببندید .

البته هر دیگ بخار با کاتالوگ محصولات خود  دستور العملهای سرویس و نگهداری را هم منتشر میکند . وجهاشتراک تمام دیگها این است که بعد از مدتی دچار رسوب گرفتگی میشوند .  با اینکه مجهز به دستگاه سختی گیر هستند اما باز هم رسوب می گیرند .

برای رسوب زدایی بهتر است طبق روش سازنده عمل کرد .  اما کلا به این صورت است که 1- پرکردن سیستم از آب گرم  . 2- گرم کردن آب در داخل سیستم . 3- افزودن مواد رسوب زدا . 4- تخلیه آن با فشار زیاد از دیگ .

 

کلمات کلیدی سایت : ساختمان ٰ استخر ٰ سونا ٰ جکوزی ٰ چوب ٰ سرامیک ٰ  نجاری ٰ سرامیک کاری ٰ آهنگری ٰ لوازم و تجهیزات


دیگ بخار

{ به منظور جلوگیری از عمل تبخیر در خطوط انتقال بخار پیش از رسیدن به داخل سونا ٰ تمامی خطوط انتقال با طول بیش از 10f - سه متر باد عایق شوند.}

دیگ بخار و لوازم دیگ 

1. مشعلهای دوگانه سوز
2. شیشه آب نما: سطح آب داخل دیگ را نشان می‌دهد
3. مانومتر: فشار دیگ را نشان می‌دهد
4. تابلو و تجهیزات برقی
5. هشدار دهنده : در صورت بالا رفتن فشار داخل دیگ هنگامی که قسمتی به درستی کار نکند
6. پمپ : در این دیگها از پمپ با دبی بالا و هد متوسط از نوع حلزونی طبقاتی استفاده می‌کنند که دارای یک الکترو موتور به عنوان محرک است.
7. دودکش : برای خروج گازهای سوخته شده در فرایند احتراق
8. زیر آب زن : خروجی از ته دیگ برای خروج رسوبات ته‌نشین شده در ته دیگ
9. سنسور حرارتی: از آنجایی که بخار تولیدی در حالت اشباع است و دما و فشار همواره متناسبند به‌جای استفاده از فشارسنج که در فشارهای بالا مشکل است از سنسورهای حرارتی استفاده میکنند با استفاده از این اصل که هر دما فشار معینی را نشان می‌دهد.
10. سوپاپ اطمینان : اگر در موارد نادر تمام ایستگاههای ایمنی و همچنین هشدار دهنده‌ها به علت نقص درست کار نکنند در صورت تجاوز فشار از محدوده قانونی خود سوپاپ باز شده و فشار را با خارج کردن قسمتی از بخار داخل دیگ کاهش می‌دهد.
11. تراپ: واحدیست که بخار کندانس شده را جمع‌آوری کرده و به آن تله آب نیز می‌گویند.


=============================



:: برچسب‌ها: استخر سونا جکوزی, سونای بخار, ایمنی, دیگ بخار